ELECTRIC FIREWORKS OP HET MUSEUMPLEIN GAAT DOOR!

De show met elektrisch vuurwerk op het Museumplein gaat door! Maar zonder eco-vuurwerk.

Op het museumplein is alles opgebouwd en gerepeteerd en de crew is er klaar voor! Helaas kan het eco-vuurwerk, dat 25% van de show omvat, vanwege de harde wind niet worden afgestoken, maar dat is geen showstopper. Het ziet er naar uit dat het 15 graden en droog wordt.

Klaas Rohde (organisator) “Wij zijn onwijs blij dat we Amsterdam alsnog een show kunnen bieden ondanks de weersomstandigheden. Electric Fireworks heeft de unieke eigenschap dat het ook zonder eco-vuurwerk door kan gaan waardoor de centrale oud en nieuw viering nog steeds een groots moment is en samen gevierd kan worden. We kunnen de gehele show alleen met licht voortzetten. Uiteraard is het super jammer dat het eco-vuurwerk niet de lucht in kan!”.

Om 23:50 uur start een spannende countdown en tellen we samen af naar 2023. Om 00:00 uur start het elektrisch vuurwerk met meer dan 1400 lampen dat volledig geprogrammeerd is op muziek en zet Amsterdam voet aan de grond in 2023. Zo start Amsterdam het nieuwe jaar alsnog groots en kleurrijk!

De show is ook live te volgen op AT5 en AT5.nl.

Amsterdam

DAYS

HOURS

MINUTES

SECONDS

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Laat deze dan hier achter, wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

PERS

Electric Fireworks nodigt pers graag uit om tijdens de opbouw en shows aanwezig te zijn.

Stuur s.v.p. voor 30 december 10 uur de aanvraag naar pers@electricfireworks.nl.

Vermeld het medium waarvoor je werkt en de manier waarop je aandacht aan Electric Fireworks wenst te geven.

Het indienen van een aanvraag geeft geen garantie op accreditatie. Als je accreditatieverzoek wordt goedgekeurd, ontvang je een officiële bevestiging.

We zullen alle vragen zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Video afspelen